Enamel

Enamelcopenhagen er kendt for deres unikke og moderne smykkedesign lavet i emalje. Brandet har skabt et stort udvalg af smykker i forskellige farver og designs. Kollektionerne spænder fra statement smykker til mere enkle og tidløse designs. Enamelcopenhagens smykker er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, og er populære hos kvinder i alle aldre.

EnamelCopenhagen

Enamel Copenhagener et skandinavisk smykkebrand, der blev etableret i 2012. Enamael Copenhagen har hovedsæde i København, og forhandles i 17 forskelloige lande. Brandet designer enkle og lækre håndlavede smykker, hvor strejfet af emalje ofte er at finde. Alle smykkerne er designet af smykkedesigner og ejer Marie Rantzau, som har en passion for de rene enkle linjer, men samtidig et stærkt udtryk. Ideen bag ENAMEL Copenhagen er at give klassiske smykker en nyfortolkning, som ofte bliver bærerens yndlingssmykke. Farvevalget og formen på smykkerne er nøje sammensat og følger altid modens nuværende farver, men med en solid basiskollektion. Det gør smykkerne unikke og tidløse, men samtidig lever i nuet. . Enamelcopenhagen er kendt for deres unikke og moderne smykkedesign lavet i emalje. Emalje er et materiale, der opstår når glas og metal smelter sammen ved høje temperaturer. Dette skaber en glat og glansfuld overflade, som er kendetegnet ved Enamelcopenhagens smykker.

Brandet har skabt et stort udvalg af smykker i forskellige farver og designs. Kollektionerne spænder fra statement smykker til mere enkle og tidløse designs. Enamelcopenhagens smykker er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, og er populære hos kvinder i alle aldre. Enamels smykker er elegante og enkle i udtrykket med små emalje kugler eller ferskvandsperler. Der bliver kræset for de små .detaljer. Smykkerne er fremstillet i sølv eller 18 kt forgyldt sølv . Smykkerne bliver produceret i Thailand. Mange af smykkerne kan bæres sammen som sæt, eller bare flere forskellige armbånd sammen. Deres mest populære serie er nok Lola, som findes i mange forskellige farvekombinationer. ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smukt designet smykker, der er skabt i kærlighed til håndværket. Vores smykker er harmonisk balanceret i design og farverrighed. Hensigten er at smykkerne med sin klassisk genkendelighed skaber glæde hos den, der bærer dem. ENAMEL favner fra det legende enkelte udtryk til det mere ekstravagante look. Udtrykket kan individualiseres ved at sammensætte flere smykker. Enamel fremstiller Ringe, øreringe, halskæder og armbånd. de laver nogle smarte bokse med 3 stk forskellige øreringe til dem der har flere huller.

Enamel øreringe

Enamel Copenhagen tilbyder et stort udvalg af øreringe, fra simple ørestikkere til de klassiske creoler og hoops, og også de populære kædeøreringe. Der er også mange fine og iøjefaldende statement øreringe og øreringe, der kravler lidt op ad øret, hvis man ønsker noget ekstra. Uanset hvor mange huller man har i ørerne, kan man udforske udvalget og kreere mange spændende og smukke sammensætninger af øreringe fra Enamel Copenhagen, der kan komplimentere ethvert look og outfit. Øreringene er beklædt med de fineste perler og sten, emaljebelægningerne er nøje udvalgt og håndmalet, og alle øreringe er fremstillet i sterling sølv og 18 karat forgyldt sølv.

Enamel armbånd

Du kan bruge Enamel armbånd hver for sig for at skabe et elegant og enkelt look, eller du kan sammensætte forskellige armbånd for at skabe et mere farverigt og fantasifuldt udtryk – der er helt sikkert et eller flere armbånd, der passer til lige dig! Du kan også style og matche armbåndene med både Enamel øreringe, ringe og halskæder for at fuldende dit smykkelook. Enamel armbånd i lækre kvalitetsmaterialer Som alle andre smykker fra Enamel er armbåndene håndlavede og fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer – det er din garanti for kvalitetssmykker, der bliver ved med at være fine. Alle armbåndene fra Enamel er justerbare, så de passer til alle håndled og til piger og kvinder i alle aldre. Armbåndene er skabt i både sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv, og de er prydet med de fineste emaljedetaljer, perler og vedhæng.

Enamel halskæder

Vælg mellem de helt enkelte kæder og de mere detaljerige kæder med vedhæng i forskellige former og motiver i alle regnbuens farver med sten, perler og emaljedetaljer. Halskæderne fra Enamel er justerbare og fås i mange forskellige længder og varierer helt fra 38cm til 65cm. Se det store udvalg af halskæder i forskellige længder, med smukke og detaljerede vedhæng, perler og emaljedetaljer. Kæderne er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv og rent sterlingsølv og nogle af kædernes belægning er skabt i et mat udtryk, der gør halskæden lidt mere diskret og afdæmpet. Find dine favoritter i Enamels store udvalg af halskæder, der passer til dit personlige udtryk. Bær halskæderne enkeltvis eller flere ad gangen for at afspejle din stil og din personlighed.