Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er et dansk smykkemærke, der designer smukke og overkommelige smykker i høj kvalitet. Deres smykker er altid up-to-date og moderne, så hvis du køber et smykke fra deres seneste kollektion, kan du være sikker på at det er trendy. Nordahl Andersen laver også specielle smykker til særlige lejligheder, som f.eks. halskæder med studenterhuer, som er den perfekte gave til en nyudklækket student. Nordahl Andersen har et stort udvalg af ringe, armbånd og øreringe. De fleste af Nordahl's smykker er lavet i sterling sølv eller forgyldt sølv og nogle gange også med sten.

Armbånd    Øreringe    Halskæder    Ringe    Shape    Son of Noa

Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er et dansk smykkemærke, der er hjemsted for flere interne brands, herunder Joanlinor, Nordahl Jewelry, Nordahl Kids, Siersbøl, Siersbøl Shape, Siersbøl Wedding og Heide Heizendorff. De har også en herreserie kaldet Son of Noa. Dette betyder, at Nordahl Andersen kan tilbyde et bredt udvalg af smykker til både mænd og kvinder, samt børn, og kan dække forskellige behov og præferencer. Udvalget inkluderer smykker til hverdag og fest, med og uden sten, farvede sten og fine diamantsmykker. Nordahl Andersen er også et af de få steder, der tilbyder et bredt udvalg af gaver til barnedåb, såsom sparebøsser, dåbsrør, små skrin til første tand og første hårlok, samt flagstænger.

Joanli Nor

Joanli Nor er nordahl Andersen populære kollektion med sten. Mange forskellige kombinationer i sølv og i forgyldt sølv, med både klare og farvede ziakonia. Der er et bredt udvalg af små øreringe, enkle ringe, smarte armbånd og flotte halskæder. Smykker er og bliver en vigtig del af kvinders tilbehør, da de ofte spiller en rolle i deres personlige stil og fremtræden. De smykker, der er mest værdifulde, er dem, der kan bruges i hverdagen både hjemme og på arbejde eller studie.Smykker fra Joanli Nor er prissat, så de er tilgængelige for mange, og i en kvalitet, der garanterer, at de vil forblive flotte i mange år frem. Når man køber smykker fra Joanli Nor hos os, kan man spare 10% på den vejledende udsalgspris. Dette giver kunderne mulighed for at forkæle sig selv lidt oftere og købe smykker af høj kvalitet til en overkommelig pris. 

Nordahl Jewellery

Smykker fra Nordahl Jewellery er en del af Nordahl Andersens kollektion. Det er smukke og enkle smykker med et grafisk udtryk, som er velegnet til både hverdag og fest. Kollektionen findes i flere materialer som sølv, forgyldt sølv og oxyderet sølv. Der er et stort udvalg af designs at vælge imellem, som øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Blandt populære designs er bogstavvedhæng, cirkelørestikker, bladeøreringe og halskæde. Nordahl Jewellery er klassisk nordisk design i sin bedste form, som er enkel og elegant og passer til enhver lejlighed.

Son of Noa

Son of Noa fra Nordahl Andersen Jewellery er en kollektion af herresmykker og armbånd til mænd, der er designet med enkelhed og råhed i tankerne. Kollektionen inkluderer armbånd til mænd lavet i ægte kalve læder i farverne sort, brun og grå. Disse armbånd er tilgængelige i flere forskellige stilarter, såsom en simpel læderrem, et flettet armbånd og en smallere og længere version, der går to gange om håndleddet. Derudover finder man også enkle armbånd med perler som sort onyx eller tigerøje. Dette giver mulighed for at mixe og matche forskellige armbåndene for at skabe en unik og personlig stil. Materialerne som er brugt i kollektionen er af høj kvalitet, så det er et smykke som kan bruges i mange år frem.

Shape

Shape er den geniale løsning på bedste udnytning af perlekæder. Det er et system med endestykker der passer til alle låse. Har du en Shapelås, kan man have flere kæder der passer til samme lås. Hvis du selv har en perlekæde liggende du gerne vil bruge med en Shape lås, så kan vi omtrække din kæde og montere de nye endestykker, så det passer til alle Shapelåse.

Heide Heizendorff

Heide Heizendorff er et nyt brand som Nordahl Andersen tilbyder i sit sortiment. Det er en øreringsserie, som betsår af forskellige creoler og mange forskellige ørevedhæng som kan udskiftes, så man har mange muligheder. Der er et stort udvalg af farvede kvartsglas påhæng i både sølv og forgyldt sølv.