Nuran

Nuran er et dansk firma, som laver smykker på eget værksted. Nuran smykker er noget helt unikt. Nurans smykker er lig med kvalitet af højeste karakter. Nuran laver smykker i forskellige ædelmetaller. . Nuran laver de flotteste smykker med diamanter, om det bare skal være en enkelt sten eller om ringen skal have et stjernedrys er i selv med til at bestemme. Der er mange forskellige design med både matte og blanke overflader. Når man køber Nuran smykker med diamanter følger der altid brillant certifikat med. De seneste år har Nuran også designet en hel række ombytningsserier, hvor du indenfor 2 år har mulighed for at ombytte dit diamantsmykke til et andet smykke i enten samme serie eller en af de andre serier. Dette betyder, at Nuran tilbyder et smykke med større eller flere diamanter i - du betaler kun differencen fra prisen på dit gamle smykke til prisen på det nye smykke.

Nuran smykker

Nuran er uddannet guldsmed og juvelfatter. Nuran startede i Danmark i 1998 på eget værksted og har siden udvidet med mange dygtige guldsmede der hver dag sidder og fremstiller de flotteste kreationer. Nuran fremstiller smykker som armbånd, ringe, halskæder, vielsesringe og bytteserier.

Nuran vielsesringe

Nura vielsesringe er noget helt unikt. Nurans vielsesringe er lig med kvalitet af højeste karakter. Nuran laver vielsesringe i sølv, guld, hvidguld og to farvede. Der er mange forskellige overflader at vælge i mellem, så i kan selv være med til at designe lige netop jeres personlige ringe. Nuran laver de flotteste ringe med diamanter, om det bare skal være en enkelt sten eller om ringen skal have et stjernedrys er i selv med til at bestemme. Der er mange forskellige design med både matte og blanke overflader.
Når man køber Nuran ringe med diamanter følger der altid brillant certifikat med.
Bryllup er en af de større begivenheder i ens liv, så derfor er det vigtigt at man vælger de rigtige rineg af god kvalitet, så den kan holde hele livet.

Nuran bytteserier

Nuran laver nogle rigtig flotte bytteserier, hvor man inden for 2 år kan byyte sit smykke til en større brillant, eller til en med flere brillanter. Man betaler kun difference fra prisen på dit gamle smykke til prisen på dit nye smykke.