Scrouples

Scrouples er et dansk smykkebrand, der er kendt for at designe smykker til en overkommelig pris, som alle kan være med på. Inspirationen til deres designs kommer fra den enkle skandinaviske stil, hvor der er fokus på elegante detaljer.  Brandet har eksisteret i over 40 år og blev grundlagt af Esther og Anders Møller. I dag bliver det drevet af anden generation af søskende parret Lene Høffner og Claus Møller.

Armbånd    Øreringe    Ringe    Halskæder    Vielsesringe    Bytteserier

Scrouples smykker

Smykkevirksomheden Scrouples har et bredt sortiment med et unikt nordisk design, der giver mulighed for at investere i gedigen smykkekvalitet til enhver begivenhed. Scrouples smykker bliver fremstillet i ædelmetal og de fleste af smykkerne også med ædelstene. Scrouples laver mange forskellige smykketyper og har et bredt sortiment af armbånd, øreringe, halskæder, ringe med mere, og forskellige bytteserier. Scrouples bytteserier er et dejligt koncept, hvor man kan starte med et lille brillantsmykke og inden for 2 år kan man bytte det til en større brillant. Man betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle.  til Scrouples smykker passer til en hver begivenhed som, konfirmation, student, fødselsdag, bryllupsdag, forlovelse og vielse. Smykkerne bliver designet i Danmark, men bliver ofte produceret i østen. Scrouples har dog også eget værksted til blandt andet vielsesringe som bliver produceret i Danmark.

Scrouples vielsesringe

Scrouples vielsesringe er af høj kvalitet og bliver fremstillet i Danmark. Scrouples laver vielsesringe både i sølv samt i 8 og 14 kt guld. Vielsesringene fra Scrouples kan i selv være med til at designe. I butikken kan i se de mange muligheder af forskellige bredder og profiler samt vælge forskellige overflader. Der er mange som vælger en given bredde til dameringen, men tager 1mm eller 1,5mm bredere til herreringen, da det jo skal passe til hånden. Det er vigtigt at dameringen ikke ser for maskulin ud og herreringen ikke ser for feminin ud. Skal der en sten i damens ring er dette også en valgmulighed. Kom ind i butikken og få den rette vejledning og bestem selv udtrykket i jeres ringe.

Scrouples populære kollektioner

Scrouples Grace

Grace Grace alliance ringe er tilgængelige i 14 karat hvidguld og rødguld, så det første valg du skal tage er farven på din ring. Derudover kan du vælge mellem ringe med 1, 3 eller 5 brillanter. Vi anbefaler altid at vælge et ulige antal sten, da det skaber en harmonisk og symmetrisk udseende på ringen. Hvis du ønsker det senere, kan du altid få flere brillanter sat i din ring som en gave til en fødselsdag, jul eller måske på bryllupsdagen. Du skal også vælge størrelsen på stenene, der er tre muligheder: 0,03, 0,07 og 0,11. Alle Grace alliance ringe har bløde afrundede kanter og brillanterne er sikkert placeret i ringskinnen.

Scrouples Vida

Vida smykkeserien er kendetegnet ved diamanter, der er påsat med markante grabber på hvert smykke, skabende et pompøst og markant look. Alle smykker kan vælges i enten 8 eller 14 karat hvidguld eller guld, hvilket giver en elegant overflade og et holdbart materiale, der kan bæres i mange år. Ringene er enkle og stilrene med en iøjnefaldende brillantsleben diamant på fronten, halskæden har en diamant med 6 markante grabber, og ørestikkerne er designet som "blomster" med en diamant i midten og grabberne holder ædelstenen på plads. Vida-smykkerne er skabt til at blive brugt og forskønne hver kvinde. Der er også mulighed for at opgradere diamanten inden for 2 år efter køb.

Scrouples Kleopatra

Kleopatra Smykker er unikke ved, at de er en ombytningsserie. Inden for 2 år efter køb kan man bytte smykket til et nyt med en større diamant, og kun betale prisforskellen mellem det oprindelige smykke og det nye. Alle smykkerne er lavet i 14 karat guld eller hvidguld og diamantene er brillantslebne og af kvaliteten Wesselton SI. En brillantslebet diamant er rund med 58 facetter, dette slib giver lyset den smukkeste brydning og får smykket til at funkle. Wesselton betyder at farven er smuk hvid, og SI er betegnelsen for klarheden i diamanten.