Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørner startede sit firma i 1991, hvor hun lancerede en kollektion med enkle og smarte smykker. Siden hen er datteren Benedicte kommet med i firmaet og de leverer en høj kvalitet til fornuftige penge. Du kan skabe et unikt og gennemført look ved at kombinere dine øreringe fra Susanne Friis Bjørner med andre smykker fra samme brand. Alle smykker fra Susanne Friis Bjørner sælges i et prisleje, som er tilgængeligt for alle. Disse smykker passer til alle lejligheder og kan bæres af kvinder i alle aldre, med forskellig stil og personlighed. Gå på opdagelse i vores forskellige kollektioner fra Susanne Friis Bjørner og sammensæt et look, der passer til dine ønsker og behov.

Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørner er et respekteret smykkemærke ledet af mor og datter-duoen, Susanne Friis Bjørner og Benedicte Bjørner. Sammen skaber de tidløse smykker, som kan bæres af kvinder i alle aldre. Mærket lægger stor vægt på enkelhed og sikrer, at smykket kan bruges til enhver lejlighed, uanset om det er afslappet eller formelt. Det enkle design bidrager også til smykkets tidløse æstetik, hvilket gør det tidløst og ikke underlagt forbigående trends. Med sin høje kvalitet og tidløse design er smykket fra Susanne Friis Bjørner noget, du kan bære i mange år fremover.

Næsten alle Susanne Friis Bjørner smykker laves både i sølv og i forgyldt sølv. Mange af modellerne laves med flere farve kombinationer. Der bliver både fremstillet øreringe, armbånd, halskæder og ringe og mange af modellerne med fokus på farvede krystaller og perler. Krystaller kan ændre karakter om den er glat eller med facetter.

Alle smykker fra Susanne Friis Bjørner er lavet af materialer af højeste kvalitet, herunder ædelmetaller og sten. Dette garanterer, at smykket er af højeste kaliber. Mærket tilbyder både guld- og sølvsmykker, med en række designs, der omfatter både simple smykker uden ædelsten, samt mere markante smykker med ædelsten. Alle Susanne Friis Bjørners smykker er designet til at være smukke og enkle og henvender sig til en bred vifte af kvinder og deres personlige stil.

Susanne Friis Bjørner og Benedicte Bjørner skaber hvert år to nye kollektioner, der følger tidens modetrends og tendenser. De finder inspiration til deres design på deres rejser rundt i verden, med udgangspunkt i naturen, kulturen og det traditionelle håndværk, som de afspejler i deres smukke smykker.

Af sten kan jeg blandt andet nævne: Månesten, citrin, ametyst, topas, peridot, perler, agat, røgkvarts, labradorit og krystaller i mange forskellige lækre farver.