Ringe

En ring kan være den perfekte gave til din veninde, din mor, din søster eller hvem end du nu har kær. En ring kan være et symbol på så mange forskellige ting. En ring kan være symbolet på den evige kærlighed og løftet til sin partner. Ringen kan ligeledes være smykket, der sætter prikken over i'et på dit personlige udtryk og look. Der er ringe i forskellige materialer og mange med eller uden sten. Du kan skabe din helt egen unikke stil. Det handler om at finde de ringe, der passer bedst på dine fingre. Det kan du enten gøre her på siden eller i vores fysiske butik, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Stort udvalg af ringe

En ring er et smykke, der bæres rundt om fingeren. Ringe har været brugt i kultur og traditioner i århundreder og kan have forskellige betydninger og symbolik afhængigt af kulturen og traditionen. Ringe kan være lavet af forskellige materialer, herunder ædle metaller som hvidguld, guld, sølv, forgyldt sølv,eller rustfrit stål. Derudover kan ringe også have dekorative elementer, såsom ædelstene eller perler, der tilføjer farve og glans til smykket. Der er forskellige stilarter af ringe at vælge imellem, herunder forlovelsesringe og vielsesringe, venskabsringe, og mode-ringe. Forlovelsesringe og vielsesringe er traditionelt brugt til at symbolisere et tæt forhold mellem to personer, såsom en forlovelse eller et ægteskab. Venskabsringe kan bæres af to personer for at symbolisere et nært venskab, mens mode-ringe er designet til at tilføje stil og personlighed til dit daglige udseende. Uanset om du leder efter en simpel og elegant ring til dagligt brug eller en mere iøjnefaldende og dekorativ ring til særlige lejligheder, er der et bredt udvalg af ringe at vælge imellem. Det vigtigste er at finde en ring, der passer til din personlige stil og udtrykker dine værdier og følelser. Hos Guld Design finder du et sort udvalg af fingerringe til alle køn uanset alder. Se de søde ringe til børn og herrerne må vi heller ikke glemme. Står du eventuelt og mangler en gave til kæresten, veninden eller lidt selvforkælelse, så har vi helt sikkert en ring som vil passe til dit behov. Om du skal giftes eller mangler en hverdagsring er udvalget at finde hos Guld Design. Vi har alle de populære fra flere forskellige brands som:

-Scrouples
-Støvring Design
-Pandora
-Enamel
-Nuran
-LundCopenhagen

Ringstørrelse

Størrelse af ringen afhænger meget af ringens tykkelse udformning ig bredde. Derfor opfordrer vi til at vi tager størrelsen af fingeren, så vi kan vurdere om det er den rette størrelse.